L’empresa

Media 3.14 és una societat del grup Mediapro dedicada a la producció de programes (factuals i d’entreteniment) i de documentals per a televisió. Des de 1999, quan comença la seva activitat, ha produït més de 600 hores per a les principals cadenes espanyoles (TV3/Televisió de Catalunya, Antena 3, La Sexta, TVE, Cuatro, Telemadrid, Canal Sur, Canal Plus, Via Digital) i més de 40 documentals tant per al mercat domèstic com per l’internacional.

A més de televisió, Media 3.14 també produeix programes de ràdio i vídeos institucionals i corporatius per empreses, fundacions, universitats i administracions públiques.

El principal actiu de l’empresa és el talent del seu nucli creatiu i de producció, que es complementa amb el dels professionals free-lance que s’incorporen a cada projecte.

Media 3.14 és membre fundador de Pro-Docs (Associació de Productors de Documentals de Catalunya) i membre de EDN (European Documentary Network). El 2012, Media 3.14 es va fusionar amb Mercuri SGP, una altra productora del grup Mediapro.