36.5
  36.5 és la temperatura ideal del nostre cos, un indicador de bona salut, i també és el nom del magazine de salut de BTV fet en col•laboració amb 4 hospitals de Barcelona: l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital Clínic, l’Hospital del Mar i Hospital Universitari Vall d'Hebron.

  Amb vocació divulgativa i sensibilitzadora, 36.5 proposa setmanalment un diàleg entre metges i pacients per conèixer a fons les principals malalties i problemes de salut que afecten a més gent, així com les menys conegudes. El presentador i conductor de tot aquest diàleg és el doctor Eduard Estivill, metge i comunicador amb experiència en mitjans de comunicació.

  Amb el testimoni en primera persona dels pacients, coneixem com viuen i combaten la seva malaltia i com aquesta ha afectat el seu entorn. Per altra banda, gràcies al contrapunt dels metges i especialistes diluïm pors i dubtes, aclarim mites i errors i descobrim cap on van les darreres investigacions relacionades amb cada tema.

  36.5 és un programa realista però esperançador, que busca informar i donar solucions. Cada setmana fa el retrat d’una malaltia per entendre el seu procés: a qui afecta i de quina manera, com es tracta i també com la podem prevenir.

  Els 13 temes que es tracten al programa són: l’obesitat, el càncer de mama, l’infart, la fibromiàlgia, les addiccions, la diabetis, l’Alzheimer, la lumbàlgia, els trastorns del son, la depressió, l’esterilitat, els trasplantaments i la Sida i les malalties de transmissió sexual.  DireccióAndrea Ferrando
  RealitzacióDavid Ramos
  ProduccióAndrea Ulied, Marc Vargas
  GuióGerard Farré-Escofet, Anabel Herrera, Juanma Arizmendi
  PresentadorEduard Estivill
  GrafismeDavid Lanna, Asier Lasa
  AnimacionsMireia Font
  Postproducció de soÀlex Vilches
  MuntatgeCésar Núñez
  ENGQuim Box
  Auxiliar de realitzacióAntoni Parera
  Auxiliar de redaccióXavier Arnaiz
  Operadors de càmeraXavi Lozano, Oriol Llopis, Jordi Bofill, Jaime Ballada, Josep Badell
  Tècnic de soFrancesc Canals
  Il•luminacióNando Gutiérrez
  ElèctricBecho Knubovetz
  Auxiliar de programaJordi Ribas
  CàteringCasa Carmela
  DecoracióJulia García
  Producció executivaJoan Úbeda
  Direcció de produccióRita Pujals
  Productora Barcelona TelevisióGemma Gallén