ARENA MIX INTERNACIONAL
  Les platges més conegudes del planeta són els paisatges on les càmeres del programa busquen les històries més peculiars i els personatges més atractius de l’estiu. El programa ofereix a l’espectador un retrat espontani de llocs que li agradaria visitar, de la mà de turistes espanyols o dels compatriotes que resideixen allà.

  Arena Mix Internacional és l’herència del programa Arena Mix, un espai del primetime televisiu estiuenc que va ser seguit setmanalment per casi tres milions d’espectadors en la seva primera temporada al 2009. En aquesta renovada edició l’equip del programa fa les maletes per visitar els millors destins de platja internacionals a la recerca de sol, palmeres, diversió, activitats aquàtiques, festa nocturna, gastronomia, luxe, xiringuitos de platja... Canvien els llocs però es manté el to fresc i desenfadat per mostrar-nos la realitat pel seu costat més divertit, amb una mirada positiva i refrescant.

  Els 9 racons paradisíacs que visita el programa són: República Dominicana, Brasil, Rivera Maia, Colòmbia, Florida i Bahames, Creuers pel Carib i el Mediterrani, Portugal, Croàcia i les Illes Gregues.
  DireccióVíctor Rins, Alejandro Moreu
  RealitzacióGerard Ribas, Pepe Rodríguez
  RedaccióNerea Tubau, Laura Carulla,
  Ángela Izcara, Nieves Varón, Flor Pascual
  ImatgePatricio Vial, David Arasa, Jesús Gómez, David Barragán
  EdicióLiana Artigal, Regino Hernández,
  José Manuel Martinez, Mar Jardiel, Leo Olabarría
  ContingutAnna Fernández
  ProduccióMarta Domènech, Paula Monrás, Mar Farga, Eugenia Giné, Tuto Ortúzar
  GrafismeHello Everybody
  Productora delegadaMª José Santaella
  Producció executivaRita Pujals
  Direcció executivaJoan Úbeda