ARRELATS
  Són capdavanters en el seu àmbit professional. Des de Catalunya s’han projectat al món i han aportat el seu talent a la societat. Tenen un element en comú: han nascut a diferents indrets de la resta d’Espanya. D’una manera o altra, tots han arrelat a Catalunya.

  “Arrelats” retrata aquests personatges i descobreix els seus orígens, les seves arrels, les raons que els van portar a Catalunya i com hi han arrelat.

  El periodista i editor Ernest Folch recorre amb els protagonistes la Catalunya que han viscut i, a través de converses properes i reveladores, descobreix de quina manera ha incidit en la seva trajectòria. També viatja amb ells a la terra on van néixer, a la recerca dels seus orígens. Allà sorgeixen vells sentiments, antics costums, sabors d’abans, records carregats d’emocions i persones que marquen per sempre.

  La sèrie vol conèixer d’on vénen els personatges per entendre millor fins on han arribat - destil·lar l’essència del protagonista. I al mateix temps, obrir un espai per a la reflexió sobre la complexitat de conceptes com arrels i identitat.

  Els protagonistes són prou coneguts i de prestigi indiscutible: l’actriu Mónica López, el dissenyador Javier Mariscal, l’alpinista Edurne Pasaban, els escriptors Javier Cercas i Alicia Giménez Bartlett, el vinater Álvaro Palacios, el Pare Manel, el científic Mateo Valero, la dissenyadora de moda Margarita Nuez, l’emprenedor social Cristóbal Colón, el músic Lluís Cabrera i l’advocada María José Varela.
  DireccióGerard Farré-Escofet, Andrea Ferrando
  Narrador i conductorErnest Folch
  RealitzacióAndrea Ferrando
  Ajudant de realització Xavi Vila
  Producció Xesc Estapé
  Director de fotografiaDavid Barragán
  Guió Anna Camps, Anabel Herrera, Arnau Monràs, Pep Blay
  Càmera Xuban Intxausti, Patricio Vial, Eva Alimón, Xavi Vila, Francesc Peris, David Bretones, Nando Gutiérrez
  So directeFrancesc Canals, Giannie Tognarelli
  DocumentacióAnabel Herrera
  Auxiliar redacció Elisenda Gorgues
  MuntatgeFrancesc Peris, Natàlia Martínez, Gerard Ribas
  Disseny gràfic Hissora Linse, Asier Lasa
  Mescla de soÀlex Vilches
  Correcció colorXavi Viñas
  Coordinació tècnicaLluís López, Jordi Gavaldà
  EstilismeÁngeles Formentín, Laura Ribas
  Producció executivaJaume Roures
  Direcció de produccióPilar Razquin
  Producció executiva TVCJosep Maria Casellas