CON MIS OJOS
  El 80% de la informació necessària per a la nostra vida quotidiana implica el sentit de la vista. Això significa que la majoria de les nostres habilitats, les activitats de realitzem, les aprenem i executem basant-nos en informació visual. Però... aquesta és la única manera de veure el món? No per a la Pili.

  CON MIS OJOS és un programa de viatges en què la protagonista, cega, recorre la geografia espanyola amb el seu gos guia per acostar a l’espectador llocs, personatges i experiències com mai les havia vist abans. A través del tacte, l’oïda, l’olfacte i el gust. El programa es basa sense complexos en la condició de la Pili per proposar una experiència diferent que pràcticament no trobem representada en televisió.

  Durant el seu trajecte, la Pili recorre paisatges emblemàtics, visita monuments històrics, participa en festes populars, es submergeix en un mar de sensacions. És un viatge de turisme però també de cultura perquè a cada parada fonem el paisatge i la natura amb els monuments, la cultura tradicional, la gastronomia, les festes i les costums populars. El programa s’interessa especialment per la interacció de la Pili amb la gent que es va trobant al llarg del seu viatge. A través d’aquest contacte interpersonal captem la variada riquesa cultural i tradicional que trobem al llarg de la sèrie.

  A cada capítol la Pili visita una ciutat i la seva zona d’influència, que explora i descobreix durant tres o quatre dies.

  Aquest programa és una adaptació del format DANS TES YEUX, creat per UPSIDE TELEVISION i emès per la cadena cultural franco-alemanya ARTE.
  ProtagonistesPili Calvo, Kenzie
  DireccióGilbert Arroyo
  RealitzacióMiguel E. López
  ProduccióAndrea Ulied
  GuióAnabel Herrera, Gilbert Arroyo
  RedaccióTxell Esteve, Roger Valls
  ImatgeMiguel E. López, Pep Sancho
  So directeFrancesc Canals
  MuntatgeNatàlia Martínez, Miquel Strubell
  Auxiliar de muntatgeAsier Lasa
  GrafismeXavi Viñas
  Postproducció de soÀlex Vilches
  Música Jordi Dalmau
  Coordinació tècnicaLluís López
  Producció executivaJoan Úbeda
  Direcció de produccióPilar Razquin
  Producció executiva TVEÁngel Villoria
  Format originalUpiside Television (França)
  Premi especial TAC Zapping 2015
  Premi Dependencia y Sociedad en Comunicació 2015 (Fundación CASER)